Bekabelingcertificering

Waarom een bekabelingcertificering? Netwerk kabels testen.

De aangelegde bekabeling moet zonder enige afwijking goed kunnen functioneren. Het is belangrijk dat de bekabeling goed is aangelegd en geïnstalleerd. Daarom is het van belang dat de bekabeling getoetst en gecertificeerd wordt op de bekabelingnormen van TIA-568-B.


Wij kunnen alle bekabelingsystemen certificeren met een DTX1800 CableAnalyzer van Fluke Networks. Daarmee voldoet u aan de vereisten van de TIA-568-B-certificatie. Zo krijgt u sneller dan ooit garantie voor uw gestructureerde bekabeling. Deze snelheid gaat gepaard met een verhoogde nauwkeurigheid. De DTX is de enige onafhankelijke geverifieerde tester die door de TIA is goedgekeurd, en die de nauwkeurigheid van niveau IV levert en door Underwriters Laboratories Inc. is geclassificeerd als nauwkeurig.


Hendriks elektroservice. 

 

Groepenkast vervangen of uitbreiden? 

Krachtstroom aanleggen, fornuisgroep, wasmachine aparte groep, stopcontact in meterkast, aarding meterkast, elektro aanleggen, hoofdschakelaar vervangen, aardlekschakelaar, meterkast montage elektricien, erkende elektricien particulier en mkb, elektro keuringen nen3410 nen1010.

 

 Bel nu elektricien Hendriks:

  
0627273365

 

Services: 24/7, Aanleg, Installatie, Renovatie, Nen 1010 Keuringen, Service elektro groepenkast

Types: Elektra, Verlichting, Groepenkasten, Krachtstroom, Nieuwe Keuken elektro aanleggen, Meterkast


 

Groepenkast vervangen of uitbreiden 

 (Voorkeur via): Service aanvraag contactformulier