Elektricien Sittard

Hendriks is de elektricien voor regio 046 regio Sittard.

Of wilt u een prijs indicatie neem vrijblijvend contact via Service aanvraag contactformulier (service wachttijd 7 dagen) Of Bel Hendriks Elektroservice op 0627273365.  

Heeft u last van een storing? Valt het licht zomaar uit? Schakel dan een ervaren elektricien van Hendriks Electro service in. Wij leveren snelle service. Een elektricien van ons bedrijf beschikt over de juiste technische materialen en gereedschappen om uw problemen op te lossen. Naast het oplossen van problemen, plegen wij onderhoud en zijn wij ook in te schakelen voor het plaatsen van installaties. Werken met elektriciteit is gevaarlijk! Ga daarom nooit zelf aan de slag, maar roep de hulp van een elektricien in. Bent u aan het verbouwen of gaat u binnenkort verhuizen? Dan heeft u vast nog niet over uw verlichting nagedacht. Onze elektriciens luisteren naar uw wensen, geven u advies en helpen u met het maken van lastige keuzes. Aan de hand daarvan stellen wij een lichtplan voor u op. Gaat u akkoord met dit plan, dan starten onze vakmannen zo snel mogelijk met de installatie van uw nieuwe verlichting. Naast verlichting binnenshuis, zijn wij ook in staat om uw buitenverlichting te installeren. Verlichting is sfeerbepalend, zorg er daarom voor dat het altijd goed geïnstalleerd wordt. Wilt u advies over uw vervangen van oude bedrading of een heel nieuw lichtplan laten opstellen? Wij gaan graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden met u te bespreken. Onze werkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie zijn: Huis-installaties Kantoor-installaties Fabrieks-installaties Netwerk-systemen Automatiseringen U bent aan het verbouwen, zonnepanelen aan het aanleggen extra groepenkast in de meterkast bel gerust.

Wilt u een prijs indicatie neem vrijblijvend contact via Service aanvraag contactformulier (service wachttijd 7 dagen) Of Bel Hendriks Elektroservice op 0627273365

 Heeft u last van een storing?

Valt het licht zomaar uit? Schakel dan een ervaren ALLROUND ELEKTRICIEN van Hendriks Elektroservice in. Een elektricien van ons bedrijf beschikt over de juiste technische materialen en gereedschappen om uw problemen op te lossen. Naast het oplossen van problemen, plegen wij onderhoud en zijn wij ook in te schakelen voor het plaatsen van installaties. Werken met elektriciteit is gevaarlijk! Ga daarom nooit zelf aan de slag, maar roep de hulp van een elektricien in.

Storingsmeldingen meterkast groepenkast:

 

 • één van de stoppen in de meterkast springt door
 • de meterkast of een verdelergroep wordt (te) zwaar belast
 • stroomstoring bij een piekstroomgeval
 • stroomstoring in de keuken
 • een vreemd geluid in de groepenkast
 • een harde klap in de meterkast
 • de hoofdschakelaar is doorgebrand
 • rook en brandlucht in de meterkast
 • de aardlekschakelaar werkt niet meer
 • geen spanning na het vervangen van een zekering
 • verlichtingsgroep is uitgevallen
 • een kapot smeltpatroon
 • kortsluiting na het plaatsen van een nieuwe keuken, renovatie, tuin
 • water in de meterkast

Groepenkast uitbreiden of vervangen.

Wilt u nieuwe apparaten in uw woning installeren die veel stroom vragen? Kijk dan eerst of de groep waar u deze apparaten op wilt aansluiten dit aan kan. Weet u niet zeker of u een goede keuze maakt? Neem dan contact op met een elektricien. In Sittard en in de omgeving van Sittard is Elektricien Hendriks elektroservice u graag van dienst als u uw groepenkast wilt uitbreiden. Onze ervaren vakmannen weten precies hoe het uitbreiden van een groepenkast in zijn werk gaat. Neem het zekere voor het onzekere en schakel een elektricien in als er werkzaamheden aan uw groepenkast verricht moeten worden.

 

In ieder pand is een groepenkast aanwezig. Dit is het punt in de woning waar de stroom binnenkomt. De stroom wordt in de groepenkast vervolgens verdeeld over de verschillende groepen. Iedere groep voorziet vervolgens een gedeelte van uw pand van stroom. Gebruikt u veel elektrische apparaten tergelijkertijd? Houdt u er dan rekening mee dat u niet te veel apparaten op één groep aansluit. De kans is namelijk anders groot dat er een stop uit slaat. Dit is een teken van overbelasting. Een stop is dus eigenlijk een veiligheidsmaatregel. Bij overbelasting voorkomt het uitspringen van een stop ergere problemen. Woont u in de regio Sittard in een oude woning? Dan zijn er waarschijnlijk weinig stoppen in uw groepenkast aanwezig. Laat dit door een elektricien controleren. Indien nodig is het raadzaam om het aantal groepen uit te breiden.

Heeft u een vraag?

Wilt u een prijs indicatie neem vrijblijvend contact via Service aanvraag contactformulier (service wachttijd 7 dagen) Of Bel Hendriks Elektroservice op 0627273365

Hendriks Elektricien elektra aanleggen verlichting groepenkast krachtstroom elektriciteitsprobleem of stroomstoring?

 

Veel voorkomende vragen:

 


Hendriks elektroservice. 

 

Groepenkast vervangen of uitbreiden? 

Krachtstroom aanleggen, fornuisgroep, wasmachine aparte groep, stopcontact in meterkast, aarding meterkast, elektro aanleggen, hoofdschakelaar vervangen, aardlekschakelaar, meterkast montage elektricien, erkende elektricien particulier en mkb, elektro keuringen nen3410 nen1010.

 

 Bel nu elektricien Hendriks:

  
0627273365

 

Services: 24/7, Aanleg, Installatie, Renovatie, Nen 1010 Keuringen, Service elektro groepenkast

Types: Elektra, Verlichting, Groepenkasten, Krachtstroom, Nieuwe Keuken elektro aanleggen, Meterkast


 

Groepenkast vervangen of uitbreiden 

 (Voorkeur via): Service aanvraag contactformulier